Fit For the Future-event

Fit For the Future-event

Elk jaar organiseert Magister JFT in samenwerking met Tilburg Law School het Fit for the Future event. Hét carrière-evenement van het jaar! Dit jaar zal het Fit for the Future evenement met het thema 'Take Charge' plaatsvinden op 28 februari 2024. Tijdens dit evenement volg je inspiratiesessies en workshops en sluit je aan bij interessante sprekers.

Datum: 28 februari 2024

Tijd: 12:45 - 17:30

Locatie: Op de campus

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij Fit for the Future dit jaar gemist of kun je niet wachten totdat de volgende editie plaatsvindt? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Zodra er meer bekend is over de tijd, locatie, het programma van Fit for the Future 2024 en de wijze waarop je jezelf kunt aanmelden, zal dit hier worden gepubliceerd. 

Soft skills, digital skills en arbeidsmarkt skills

Naast een goede opleiding is het steeds belangrijker om ook competenties te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waaronder soft skills, digital skills en arbeidsmarkt skills. Met dit evenement vergroot je je inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt én krijg je handvatten om jezelf goed voor te bereiden op jouw toekomstige carrière. Er is een bomvol programma met voor elk wat wils; jij kiest zélf waar je bij aansluit. Je leert hoe je jezelf goed kunt voorbereiden op je toekomstige loopbaan en gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie is dit carrière event?

Of je nu eerstejaars-, of master student bent, welke studie je ook volgt bij TLS, het evenement is voor elke TLS student interessant. Het is namelijk in elke fase van je studie belangrijk om na te denken over de voorbereiding op jouw toekomst.

Naast de TLS studenten zijn ook TLS alumni en TLS collega’s van harte welkom!

Programma

 • 12.30 - 12.45 Inloop 
 • 12.45 - 13.45 Key-note spreker Prof. dr. Erik Scherder
 • 14.00 - 14.50 Ronde 1 workshops (organisaties t.b.a.)
 • 15.00 - 15.50 Ronde 2 workshops (organisaties t.b.a.)
 • 15.50 - 17.30 Netwerkborrel met verschillende interresante organisaties

Inschrijving

Meer informatie over hoe je jezelf kan inschrijven voor Fit for the Future 2024 volgt zo spoedig mogelijk!

Vragen?

Stuur een e-mail naar tls.careerservices@tilburguniversity.edu

Fit for the Future Event

Bekijk hier de video.

 • Eindejaarscantus

  25 juli 19:00 tot 23:00 uur

  Spoorzone, Tilburg

  Bekijken
  • Social
  • Magister JFT Central

Partners