Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders Advocaten

Website
www.boelszanders.nl

Over Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders Advocaten 
Boels Zanders is een advocatenkantoor met 65 advocaten en vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven. Wij zijn actief in heel Nederland, met een concentratie van de werkzaamheden in Zuidoost-Nederland. Ook zijn wij actief over de grens met een German Desk, een Belgian Desk en een International Desk. In het internationale netwerk ADVOC werken we samen met gerenommeerde advocatenkantoren in de belangrijkste zakencentra van de wereld.

Dichtbij onze cliënten
Wij leveren juridische diensten aan het midden- en grootbedrijf, overheden en non-profit instellingen. Ruim driekwart van onze clientèle bestaat uit bedrijven in de industrie, bouw/vastgoed, financiële dienstverleningen en handel, retail en transport. Onze specialisten zijn thuis in handelsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vastgoed en aanbestedingsrecht en familie- en personenrecht. Zakelijk en geëngageerd naar buiten, open en informeel naar binnen. Wij zijn betrokken bij onze cliënten en gaan tot het uiterste om hun belangen te dienen. Wij weten wat er speelt, zowel bij de cliënt als in de betreffende branche. Meedenken, snel schakelen, geen genoegen nemen met minder. Dat is de kracht van ambitie.

Beter worden dan je al bent
Als student-stagiaire krijg je bij ons een kijkje in de keuken. Je gaat mee naar zittingen, neemt deel aan besprekingen op ons kantoor en met cliënten. Je krijgt van ons opdrachten die een bijdrage leveren aan de afhandeling van een zaak. Je schuift aan bij onze gezamenlijke lunches en borrels en leert zo ook de andere kant van het advocatenbestaan kennen. Je deelt ervaringen met medestagiaires. En je werkt samen met mensen die met jou een klik hebben en het leuk vinden om hun knowhow en ervaring met je te delen.

Op zoek naar uitdaging
Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bereid zijn een stap extra te zetten. Naar talenten die zich bewijzen als initiatiefrijk, zelfbewust en betrokken. Die weten waar ze het over hebben en zichzelf zijn. We verwachten van jou dat je je voor 100% inzet, meedenkt en je van je beste kan laat zien. In ruil daarvoor krijg je de kans in korte tijd kennis te maken met de dynamische praktijk van een advocatenkantoor.

Interesse?
Heb je interesse? Meer informatie over werken bij Boels Zanders Advocaten kun je inwinnen bij onze HR manager Anne Pouwels (telefoon +31(0)88 30 40 251, e-mail: pouwels@boelszanders.nl). Je kunt ook onze website bekijken: www.boelszanders.nl.

Partners