HVG Law

HVG Law

Website
www.werkenbijhvglaw.nl

Over HVG Law

Wie zijn wij?

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van meer dan 2100 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van onze vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Carrièregroei en opleidingen

We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desk in New York te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau kunt werken.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law

HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Je kunt een student-stage lopen op één van onze kantoren (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven), deelnemen aan een Inhousedag of onze jaarlijkse Masterclass. Ga vooral naar onze website voor een overzicht van alle activiteiten en om te solliciteren voor bijvoorbeeld een stageplek.

Actief in branche:

Advocatuur en Notariaat

Aantal medewerkers:

150 Advocaten en Notarissen

Vestingen:

4 in Nederland, 3 in de Verenigde Staten

Mogelijkheden voor studenten:

Masterclass, student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen. Kijk
op www.werkenbijhvglaw.nl voor alle mogelijkheden.

Vragen?

Neem contact op met onze recruiter Eva van der Laan via eva.van.der.laan@hvglaw.nl
of 06-5246568

Partners