HVG Law

HVG Law

Website
https://werkenbijhvglaw.nl/

Over HVG Law

HVG Law. Wie zijn wij?
 

Dit is HVG Law
Met een ambitieus team van 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen opereert HVG Law op het hoogste juridische niveau. Uniek is onze strategische alliantie met EY Tax en dat wij onderdeel uitmaken van het global EY Law netwerk met meer dan 2500 legal professionals en 2400 advocaten, actief vanuit 90+ landen werekdwijd. Daar zijn wij trots op. Wij kennen de kracht van verbinding en diversiteit. Vraagstukken benaderen wij daarom graag vanuit multidisciplinaire en geïntegreerde teams.


Toekomstbestendige oplossingen
Wij transformeren juridische vraagstukken vanuit een breed business perspectief in toekomstbestendige oplossingen. In deze oplossingen komen data, technologie en strategisch advies samen. Wij creëren kansen en werken vanuit de visie om duurzame impact te maken.


Versterken van succes
Onze aanpak is pragmatisch, efficiënt en persoonlijk. Wij ontzorgen onze cliënten door complexe juridische vraagstukken uit handen te nemen en hen efficiënter te kunnen laten werken door middel van innovatieve technologie. Voor onze cliënten creëren wij helderheid, beheersen wij risico’s en realiseren we zakelijke kansen. Zo kunnen zij zich focussen op de business waarin zij succesvol willen zijn.


Geloven in talent
Onze professionals zijn vrij om de regie te pakken over hun ontwikkeling en te investeren in hun kennis. Wij moedigen hen aan kansen te grijpen, verantwoordelijkheid te nemen en te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat eigen regie leidt tot meer impact. Op juridisch, maatschappelijk en persoonlijk vlak.


Kracht van verscheidenheid
Wij geloven erin dat verschillende invalshoeken leiden tot een beter resultaat. Wij waarderen elkaar. Bij ons telt elke mening: of je nu aan de start van je carrière staat of al jarenlang in het vak zit. Wij supporten een open mindset. Wij luisteren, stellen kritische vragen en hebben vertrouwen in elkaar. Dat zien wij als de basis voor een mensgerichte organisatie. Bij HVG Law werken we missie, visie en waarde gedreven. Nieuwsgierig naar HVG Law en onze kernwaarden? Kijk dan op hvglaw.nl  


Carrièregroei en opleidingen
We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor vier maanden of langer op onze Dutch desks in New York, Chicago of San Francisco te werken als onderdeel van ons rotator-programma. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau kunt werken.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law
HVG Law beter leren kennen? Dat kan! Bezoek onze website voor een overzicht van alle mogelijkheden en om te solliciteren naar bijvoorbeeld een stageplek. Je kunt een (werk)student-stage lopen op één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven, deelnemen aan een Inhousedag of deelnemen aan onze jaarlijkse Masterclass.


Wil jij ook een HVG Law’yer worden?
Neem contact op Eva vander Laan (Recruiter) via 06 52 46 56 98 of eva.van.der.laan@hvglaw.nl


Actief in branche:
Advocatuur en Notariaat


Aantal medewerkers:
150 advocaten en notarissen


Vestigingen:
Nederland: 4
US: 3


Mogelijkheden voor studenten:
Kennismakingskoffie momenten, student-stages, werkstudentschappen, inhousedagen.
Kijk op www.werkenbijhvglaw.nl voor de mogelijkheden.

Partners