Pels Rijcken

Pels Rijcken

Over Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op hethoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen hetbelang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur, is onzebestuurlijk politieke antenne.

Meesterschap
Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onzepartners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ookvoor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken.

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling,vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Inonze gedragscode is vastgelegd hoe we dit realiseren. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma 'De Verrijcking' voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Kennismaken
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage neem deel aan Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of scan de QR-code. Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters, Jet van Os (06-83267707) en Floor Koch (06-57671842). 

Partners