Rassers

Rassers

Website
https://rassers.nl/nl

Over Rassers

 

KaY6gb7qQ44JTAXY81FsG1qfSrFp5TQAlReoY1Fqrz6luQALcnaqjFvRyogI0yQZEfyAzdKyOcDXrXULOBhcbI0NqlEnlmDbQ2y5BkhAG2SHiRAvIrrbOfeQ-H6otsw5vvMsXAEobtO82RAXUbFdtg

 

Website

 

Rassers advocaten, 

Op recht scherp! 

Op het scherpst van de snede acteren. Dat is al meer dan 115 jaar de rode draad in het bestaan van Rassers Advocaten. Rassers Advocaten bedient klanten in de stad, de regio en ver daarbuiten. De 27 advocaten van Rassers adviseren, onderhandelen en procederen op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en bouw- en bestuursrecht.

In de juridische wereld geniet Rassers een sterke reputatie: zelfbewust, hardwerkend en assertief. Advocaten die voor hun cliënten consequent het onderste uit de kan willen halen.

Onze advocaten staan midden in de maatschappij. We zijn trots op onze rol in de Bredase samenleving. Via diverse sponsoring zoals o.a. het Chassé Theater, Hockeyclub Breda en het Beterboek van het Amphia Ziekenhuis, proberen wij een bijdrage te leveren. Daarnaast zijn er altijd doelen binnen het maatschappelijke kader die wij steunen. 

 

Studentenstage

Niets is zo belangrijk als een goede start van je carrière. Wij bieden rechtenstudenten daarom een leerzame stage aan. Om echt waardevolle ervaringen op te doen. En dat is cruciaal. Want hoe meer ervaring je hebt, hoe scherper je wordt!

Voor studenten die zich in de eindfase van de WO opleiding bevinden bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om te 'proeven' aan de advocatuur.

De stagewerkzaamheden zullen bestaan uit het – op alle rechtsgebieden – in opdracht van en voor advocaten verrichten van uitzoekingen (jurisprudentie en literatuuronderzoek), het opstellen van notities en/of het concipiëren van concept processtukken en brieven. Daarnaast nemen we je zoveel mogelijk mee naar zittingen en besprekingen zodat je een goed beeld krijgt van wat een advocaat doet en wat het werken in de advocatuur inhoudt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens onze vrijdagmiddagborrels, de dagelijkse kantoorlunch en andere activiteiten die worden georganiseerd zoals een ‘buitendag’ of een Kerstdiner.

Een studenten-stage binnen Rassers Advocaten duurt doorgaans 8 weken (32 of 40 uur).

htSfdogKbrxNnO6HR_a2gG_l_wrmdcPcJksRMom-uAoH4FxMJp5NOKWawVjJRlQ9UO5WxJ01MdmwWsMaFLuZrcwGolJ2A4g7JrvpuBg-NHFnSLiBwFox_fFcvJxiFm7Ah-n3GYu3t9uGD9noeWcOvg

 

Interesse in een stage?

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een kantoor waar gedreven advocaten werken? Maar ook een kantoor waar voldoende ruimte is voor plezier. Stuur dan een e-mail met motivatie, cv, cijferlijst en eventuele eerdere stagebeoordelingen aan: Cynthia Castelein (Manager P&O) castelein@rassers.nl

 

Partners