Van Doorne

Van Doorne

Website
www.vandoorne.com

Over Van Doorne

Voor het talent van morgen
We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Klimaat. Demografie. Macht. Technologie. Alles is in beweging. In transitie. Bij Van Doorne weten we: verandering is mensenwerk, en onze mensen maken voor u het verschil.

Daarom werk je bij Van Doorne vandaag al aan de vragen van morgen. Maar wij zijn vooral benieuwd naar jou, je ideeën, je frisse blik en je nieuwe inzichten. Wij willen dan ook vooral weten: wat ga jij morgen doen?

Over Van Doorne
Van Doorne is een full-service kantoor met ruim 230 advocaten, notarissen en fiscalisten. Wij werken in multidisciplinaire teams voor Nederlandse en internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen.

Wij maken het verschil door onze inhoudelijke kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met uiteenlopende sectoren, ondernemingen en (publieke) instelling. Onze langdurige relatie met cliënten weerspiegelt onze relationele aanpak. Wij staan voor bereikbaarheid, doorzettingsvermogen, een hands-on mentaliteit en een efficiënte aanpak. Wij zijn pragmatisch, oprecht en blijvend betrokken.

Onze recruiters staan altijd voor je klaar
Of je nu op zoek bent naar een stage, net klaar bent met je studie of toe bent aan de volgende stap, bij Van Doorne zijn we er voor het talent van morgen. Herken jij je daarin? Kijk voor de mogelijkheden op werkenbijvandoorne.com of neem contact op met onze recruiter:               

Danique Buermans
t. + 31 (0)20 6789 394
m. + 31 (0) 6 15 59 21 84
buermans@vandoorne.com

Partners