Doe mee met de NSE!

U bent hier:

Doe mee met de NSE!

07/03/2022

DOE MEE MET DE NSE!

Jouw oordeel over de kwaliteit van de opleiding is belangrijk voor Tilburg University en voor toekomstige studenten. Vul daarom de vragenlijst in via je TiU mailadres of vraag je persoonlijke link op via www.nse.nl (gebruik extensie @tilburguniversity.edu)!

TAKE THE NATIONAL STUDENT SURVEY!

Your opinion on the quality of your program is important for Tilburg University and for all future students. So fill in the questionnaire via your TiU e-mail or ask for your personal link on www.nse.nl (use extension @tilburguniversity.edu)!

HEB JIJ AL MEEGEDAAN AAN DE NSE?

Alle studenten van Tilburg University zijn weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Nationale Studenten Enquête (NSE). Heb je nog niet deelgenomen? Doe dit dan alsnog! Tot 13 maart heb je de tijd om de vragenlijst in te vullen. Je kunt dit doen door te klikken op de link in de mail die je ontvangen hebt of door je persoonlijke link op te vragen via www.nse.nl (gebruik extensie @tilburguniversity.edu, want @uvt.nl wordt niet herkend)! Door je mening te geven help je Tilburg University de kwaliteit van het onderwijs en de dienstverlening verder te verbeteren. Daarnaast help je toekomstige studiekiezers bij het maken van hun studiekeuze en geef je (toekomstige) werkgevers een beeld van de beste opleidingen in een bepaald werkveld. Bovendien maak je kans op het winnen van mooie prijzen!

HAVE YOU ALREADY TAKEN THE NATIONAL STUDENT SURVEY?

Last week our students were invited to participate in the National Student Survey (NSE). A lot of students have responded to this call. If you already participated, we want to thank you for this. Haven’t participated yet? You have until the 13th of March to fill in the questionnaire. You can do this by clicking on the link in the email you received (reminder emails will follow) or by requesting your personal link via www.nse.nl (use extension @tilburguniversity.edu, because @uvt.nl is not recognized)! By giving your opinion you help Tilburg University to further improve the quality of its education and services. In addition, you help prospective students with their study choice and you give (future) employers an insight into the best programs in any given field. And of course you could win great prizes!

Partners