Bestuur 2022 - 2023

Bestuur 2022 - 2023

 • afbeelding van Dagelijks Bestuur 2022-2023

  Dagelijks Bestuur 2022 - 2023

  Sietse Gros – Voorzitter

  Job Canta – Vicevoorzitter

  Julie Grings – Secretaris 

  Bram Reuling – Penningmeester 

  Sanne Rademakers – Commissaris PR 

  Wauter Setz – Commissaris Onderwijs 

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Sietse Gros

  voorzitter@magisterjft.nl

  Als Voorzitter heb ik als praktische taken het leiden van Algemene Bestuurs- en Ledenvergaderingen. Het is daarnaast van belang dat ik van alles omtrent Magister JFT op de hoogte ben. Dit betekent dat contacten onderhouden een groot onderdeel van mijn werkzaamheden is. Zo ben ik in contact met de Kamers van Magister JFT, het faculteitsbestuur van TLS, het College van Bestuur van Tilburg University, andere verenigingen in Tilburg en uit andere steden en meer. Het is mijn taak te werken aan beleid en nieuwe ideeën, het verbeteren van processen zoals die nu lopen en het zorgen dat er binnen het bestuur een fijne werkomgeving bestaat. Tot slot ben ik ook Voorzitter van TiGeAk, een overkoepelende organisatie die, samen met andere Tilburgse verenigingen de belangen van alle verenigingsbesturen van Tilburg University behartigt.

 • afbeelding van Vicevoorzitter

  Vicevoorzitter

  Job Canta

  vicevoorzitter@magisterjft.nl

  De Vicevoorzitter vangt de taken van de Voorzitter op bij diens afwezigheid. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de externe betrekkingen van Magister JFT. Dit houdt in dat ik in de zomer veel bij advocatenkantoren te vinden ben om acquisitie te lopen en om samenwerkingen met partners aan te gaan. Gedurende het jaar zorg ik er voor dat het contact met onze partners soepel en prettig verloopt. Ook coördineer ik de JBT-commissie, de NSPW-commissie en de Congrescommissie. Samen met deze commissies organiseren we het Juridisch Congres, de Nationale Snelpleitwedstrijden en de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, zijnde één van de grootste carrière evenementen van Tilburg.

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Julie Grings

  secretaris@magisterjft.nl

  De Secretaris van Magister JFT is zowel intern als extern het gezicht van de vereniging. Zo beheer ik verschillende mailboxen en neem ik alle sollicitaties af voor de centrale commissies van Magister JFT; hiermee zorg ik dat alle leden op een leuk plekje in de vereniging terechtkomen. Ik heb dan ook veel contact met studenten, leden en andere partijen zoals oud-bestuurders en alumni. Daarnaast coördineer ik een heleboel leuke commissies, waaronder de Activiteitencommissie, de IJscommissie en de Almanakcommissie. Aanvullend bezet ik binnen de Sollicitatiecommissie de Voorzittersfunctie. Om ervoor te zorgen dat al onze leden altijd bij iemand terecht kunnen, vervul ik tevens de rol van Vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging. Ten slotte ben ik verantwoordelijk voor de administratieve taken, zoals het bijhouden van het ledenbestand, het sturen van de maandelijkse ledenmail, het schrijven van almanakstukjes en uiteraard het notuleren van alle belangrijke Algemene Bestuurs- en Ledenvergaderingen. Een uitdagende functie dus, waarbij geen dag hetzelfde is!

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Bram Reuling

  penningmeester@magisterjft.nl

  De Penningmeester gaat over alle financiën binnen Magister JFT. Dat betekent ook dat ik eindverantwoordelijke ben voor alle geldstromen van de kamers en de fractie binnen de vereniging. Als Penningmeester krijg je een goed beeld van het intern functioneren van de organisatie. Samen met de kascontrolecommissie zorg ik ervoor dat de balans van de vereniging in orde is. Daarnaast beheer ik een groot gedeelte van de evenementen en de ticketverkoop daarvoor. Ook coördineer ik de commissies Reis binnen Europa en Reis buiten Europa. Alomvattend een erg veelzijdige functie dus!

 • afbeelding van Commissaris PR

  Commissaris PR

  Sanne Rademakers

  commissarispr@magisterjft.nl

  Als Commissaris PR is elke dag anders, maar altijd even leuk. Of ik nou bezig ben met een nieuwe insta post of aan het vergaderen ben over de program introductions, ik kan altijd mijn sociale en creatieve kant kwijt. Mijn taken bestaan voornamelijk uit twee delen, promotie en het mentoraat. Voor de promotie beheer ik alle sociale media en maak ik content voor op de kanalen. Voor het mentoraat coördineer ik alle studentmentoren en werk ik met de universiteit samen om de eerstejaarsstudenten een goede start te geven. Kortom, een veelzijdige functie waar je veel ervaring op kan doen, maar ook lekker sociaal bezig bent.

 • afbeelding van Commissaris Onderwijs

  Commissaris Onderwijs

  Wauter Setz

  commissarisonderwijs@magisterjft.nl

  De naam geeft het al een beetje weg: het hoofddoel van de Commissaris Onderwijs is het ondersteunen van de student op alle mogelijke vlakken. Als Commissaris Onderwijs organiseer ik verschillende inhoudelijke evenementen en sta ik nauw in contact met TLS om nieuwe initiatieven te bespreken. Bij het ondersteunen van de student horen natuurlijk ook andere zaken, zoals het beheren van de boekenlijst, samenvattingen en tentamentrainingen. Daarnaast houdt de Commissaris Onderwijs zich bezig met het pleitdispuut, DiCiT en ben ik eindredacteur van de SecJure, ons onafhankelijke faculteitsblad.

 • afbeelding van Global Law

  Algemeen Bestuurslid en Voorzitter Magister JFT | Global Law

  Bo van Gerwen

  globallawvoorzitter@magisterjft.nl

  Als voorzitter van Magister JFT | Global Law ligt mijn focus op alle Global Law studenten van TLS. Samen met mijn bestuur en onze commissies organiseren we allerlei evenementen, van sociaal tot academisch en van professioneel tot persoonlijk-ontwikkelend; er is voor ieder wat wils! Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van het bestuur en haar organisaties, terwijl ik ook een van onze commissies coördineer en daarnaast namens de Global Law kamer zitting neem in het Algemeen Bestuur van de vereniging. Voorzitter zijn van het bestuur van Magister JFT | Global Law betekent hard werken, maar ook veel nieuwe mensen ontmoeten, je ontwikkelen op sociaal en professioneel vlak en veel dingen leren die niet in de reguliere opleidingen zitten!

 • afbeelding van Juribes

  Algemeen Bestuurslid en Voorzitter Magister JFT | Juribes

  Quinn de Roock

  juribesvoorzitter@magisterjft.nl

  Juribes is de kamer van Magister JFT voor alle Bestuurskunde- en Public Governance studenten. Wij organiseren formele en informele activiteiten voor onze geïnteresseerden om ze een kans te geven zich te ontwikkelen buiten hun studie om. Samen met mijn Juribes bestuur coördineer ik verschillende commissies, organiseer ik activiteiten en hou ik me bezig met het reilen en zeilen van de kamer. Voorzitter zijn betekent ook dat je plaatsneemt in het Algemeen Bestuur van Magister JFT en dus inzeg hebt over dingen die de hele vereniging aangaan. Plaatsnemen in het Algemeen Bestuur is een leuke toevoeging naast het besturen van een kamer omdat je veel nieuwe mensen ontmoet, jezelf enorm ontwikkeld en naar manieren zoekt om de vereniging op de best mogelijke manier te verbeteren.

 • afbeelding van Justitia

  Algemeen Bestuurslid en Voorzitter Magister JFT | Justitia

  Maite van der Heijden

  justitiavoorzitter@magisterjft.nl

  Als Voorzitter van Magister JFT | Justitia, de kamer der Rechtsgeleerdheid en Ondernemingsrecht, ben ik verantwoordelijk voor mijn Justitia bestuur en de commissies daaronder. Zij zorgen voor de daadwerkelijke organisatie van de activiteiten, waar ik als Voorzitter uiteraard op moet toezien. Mijn taken bestaan met name uit het leiden van vergaderingen binnen de kamer en het coördineren van mijn bestuur. Ik neem daarnaast plaats in het Algemeen Bestuur van Magister JFT, waar ik samen met de rest ervoor zorg dat de vereniging op de top van haar kunnen draait.

 • afbeelding van Vrijspraak

  Algemeen Bestuurslid en Voorzitter Vrijspraak, Fractie van Magister JFT

  Isabelle de Rooij

  vrijspraakvoorzitter@magisterjft.nl

  Vrijspraak, fractie van Magister JFT neemt een speciale plaats in binnen Magister JFT. Naast natuurlijk het deel uitmaken van en meepraten over wat er gebeurt binnen onze vereniging, is het belangrijkste aandachtspunt van Vrijspraak het vertegenwoordigen van alle studenten van TLS. Dit betekent dat ik als Voorzitter, samen met mijn bestuur, contact onderhoud met diverse andere studentenpartijen en studentenmedezeggenschapsorganen binnen TLS. Als Voorzitter zorg ik er mede voor dat Magister JFT als geheel draait, via het Algemeen Bestuur, waar ik onderdeel van uitmaak. 

 • afbeelding van E-Law

  Algemeen Bestuurslid en Voorzitter Magister JFT | E-Law

  elawvoorzitter@magisterjft.nl

  As chairman of Magister JFT | E-Law your tasks are not always specific or clearly outlined which leaves you with a lot of wiggle room and space for creativity. That being said, in your position you will have to organise regular meetings with your board members to make sure events are being planned and new or existing speakers are being approached. As an LLM student it is understandable that you do not have that much time on your hands, but it is possible to balance the role alongside your degree as you have the flexibility to decide when to have your board meetings and when to organise events.

  Throughout the year you, with your board, have a wide array of topics to choose from, be it medical law, data protection and privacy law or competition law. You help organizing all kind of interesting activities for Law & Technology students. 

  As chairperson of Magister JFT | E-Law you are also part of the general board which sees to it that the association runs smoothly, and you can achieve goals for the law school! You have the opportunity to directly improve your university experience and that’s pretty neat.

Partners