Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 32

  Bestuur 32 der Vrijspraak, fractie van Magister JFT

  Isabelle de Rooij – Voorzitter

  Martijn Steendam – Secretaris 

  Maartje Laarhoven – Penningmeester 

  Damyan Kanis – Algemeen Fractiebestuurslid

  Erna Habibija – Commissaris PR

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Isabelle de Rooij

  vrijspraakvoorzitter@magisterjft.nl

  Ik ben Isabelle de Rooij en ik doe de bachelor Bestuurskunde. Dit jaar ben ik Voorzitter van Vrijspraak, de fractie van Magister JFT. Voorzitter zijn van deze fractie is een veelomvattende en mooie taak: zo onderhoud ik alle contacten met externe fracties en medezeggenschapsorganen, zorg ik ervoor dat het intern goed loopt en zit ik elke maand samen met de Student Advisors, de coördinatoren van de Faculteitsraad en de Opleidingscommissies om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook zit ik de Open Fractie Vergaderingen voor, ben ik lid van de Sollicitatiecommissie en zal ik aanschuiven bij de Convenantsonderhandelingen. Naast Voorzitter van Vrijspraak ben ik ook Algemeen Bestuurder van Magister JFT - dit zorgt voor veel afwisseling. Mocht je meer willen weten over de fractie? Schroom dan niet om een keer langs te komen in M105 voor een kopje koffie! 

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Martijn Steendam

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Martijn Steendam, ik ben 21 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de Bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik heb dit jaar de eer om Secretaris van Vrijspraak, fractie van Magister JFT te zijn. Als Secretaris ben ik het contactpunt van de fractie, voor zowel interne als externe zaken. Daarnaast houd ik de ledenadministratie bij, ben ik verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en maak ik notulen van de Open Fractie Vergaderingen. Ik ben ook als coördinator bij de Klachtenbuscommissie en de Werkgroep Evaluatie Onderwijs betrokken.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Maartje Laarhoven

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Maartje Laarhoven, ik ben vierdejaars bachelorstudent Rechtsgeleerdheid en dit jaar vervul ik de functie Penningmeester van Vrijspraak. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financieel gezond houden van de fractie en daarom houd ik alle in- en uitgaven goed in de gaten. Verder ben ik de coördinator van de Juridisch Dicteecommissie, de Literatuurkostencommissie en de Beste Docent Verkiezingencommissie.

 • afbeelding van Algemeen Fractiebestuurslid

  Algemeen Fractiebestuurslid

  Damyan Kanis

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Damyan Kanis, ik ben 24 jaar en zit in mijn laatste jaar van de bachelor Ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik de eer om dit jaar het Algemeen Fractiebestuurslid van Vrijspraak, fractie van Magister JFT te zijn. Als Algemeen Fractiebestuurslid houd ik me vooral bezig het organiseren van de activiteiten. Daarnaast coördineer ik binnen Vrijspraak de Activiteiten -en Alumnicommissie en ondersteun ik mijn bestuursgenoten waar nodig. Ook onderhoud ik contact met de fractieleden en woon ik wekelijks de vergaderingen van onze faculteit raadsleden bij. 

 • afbeelding van Commissaris PR

  Commissaris PR

  Erna Habibija

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Ik ben Erna Habibija, ik ben 19 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Bestuurskunde. Daarnaast heb ik de eer om dit jaar de eerste Commissaris PR van Vrijspraak, fractie van Magister JFT te zijn. Als Commissaris PR zal ik me voornamelijk bezighouden met de promotie, internationalisatie en verkiezingen. Ik coördineer dus ook de Promotiecommissie en zal mijn steentje bijdragen in de International Assist Committee. Ook ben ik lid van de Sollicitatiecommissie. 

Partners