Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 33

  Bestuur 33 der Vrijspraak, fractie van Magister JFT

  Durante Held – Voorzitter

  Dante van Roosmalen – Secretaris 

  Imke Verstraaten – Penningmeester 

  Lisa Tiemissen – Algemeen Fractiebestuurslid

  Ole Roeland – Commissaris PR

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Durante Held

  vrijspraakvoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Durante Held, ik ben 21 jaar oud en ga het 4de jaar van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid in. Ik zal dit jaar de voorzitter zijn Vrijspraak, fractie van Magister JFT. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijk binnen het bestuur, zit ik de OFVs (Open Fractie vergaderingen) voor en houd ik nauw contact met de universiteit en andere medezeggenschapsorganen. Ook zal ik als voorzitter plaatsnemen in het Algemeen Bestuur van Magister JFT en hiermee de gehele vereniging vertegenwoordigen. Mocht je meer willen weten over de fractie? Schroom dan niet om een keer langs te komen in M105 voor een kopje koffie!

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Dante van Roosmalen

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Dante van Roosmalen, ik ben 23 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de Bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik heb dit jaar de eer om Secretaris van Vrijspraak, fractie van Magister JFT te zijn. Als Secretaris ben ik het contactpunt van de fractie, voor zowel interne als externe zaken. Daarnaast houd ik de ledenadministratie bij, ben ik verantwoordelijk voor de nieuwsbrief en maak ik notulen van de Open Fractievergaderingen. Ik ben ook als coördinator betrokken bij de Klachtenbuscommissie en de Werkgroep Evaluatie Onderwijs.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Imke Verstraaten

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Imke Verstraaten, ben 21 jaar oud en begin dit jaar aan mijn laatste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid specialisatie Ondernemingsrecht. Dit jaar vervul ik de functie Penningmeester van Vrijspraak. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financieel gezond houden van de fractie en houd daarom alle in- en uitgaven in de gaten. Verder ben ik de coördinator van de Juridisch Dictee Commissie, de Literatuurkostencommissie en de Beste Docent Verkiezingencommissie.

 • afbeelding van Algemeen Fractiebestuurslid

  Algemeen Fractiebestuurslid

  Lisa Tiemissen

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Mijn naam is Lisa Tiemissen, ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Dit jaar mag ik de functie Commissaris Interne Betrekkingen vervullen van Vrijspraak. Als Commissaris Interne Betrekkingen houd ik me vooral bezig met het organiseren van de activiteiten. Daarnaast coördineer ik binnen Vrijspraak de Activiteiten- en Alumnicommissie en ondersteun ik mijn bestuursgenoten waar nodig. Ik onderhoud bovendien het contact met de fractieleden en woon wekelijks de vergaderingen van onze faculteitsraad leden bij.

 • afbeelding van Commissaris PR

  Commissaris PR

  Ole Roeland

  vrijspraak@magisterjft.nl

  Ik ben Ole Roeland, ik ben 19 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Global Law. Daarnaast heb ik de eer om dit jaar de Commissaris PR van Vrijspraak, fractie van Magister JFT te zijn. Als Commissaris PR zal ik me voornamelijk bezighouden met de promotie, internationalisatie en verkiezingen. Binnen Vrijspraak coördineer ik de Verkiezingscommissie en neem ik plaats in de Sollicitatiecommissie. Verder coördineer ik samen met de Voorzitter van Magister JFT | Global Law de International Assist Committee. Als laatste zal ik namens Vrijspraak aanschuiven bij de Convenants Onderhandelingen.

Partners