Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 8

  Bestuur 8 der Magister JFT | Global Law

  Loes Adriaans – Voorzitter

  Arushi Monné – Secretaris 

  Nienke Goossen – Penningmeester 

  Daniel Goldstein – Commissaris Externe Betrekkingen

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Loes Adriaans

  globallawvoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Loes Adriaans, ik ben 21 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de Global Law bachelor. Na afgelopen jaar actief te zijn geweest binnen de
  Introductiecommissie bij Magister JFT | Global Law, heb ik de eer om dit academisch jaar de functie van voorzitter van het bestuur van Magister JFT | Global Law te vervullen. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van het bestuur waarmee ik allerlei evenementen organiseer. Academisch, sociaal of professioneel; alles wat een toevoeging kan zijn aan de studenten van de Global Law bachelor.

  Daarnaast ben ik coördinator van de International Assist Committee, die internationale studenten die net in Tilburg zijn komen studeren te ondersteunen. Als voorzitter neem ik ook zitting in het Algemeen Bestuur van Magister JFT, en op die manier vertegenwoordigd ik de Global Law kamer en al haar studenten binnen de gehele vereniging. Mijn functie betekent hard werken en georganiseerd en verantwoordelijk zijn, maar ook veel plezier hebben en veel nieuwe dingen leren!

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Arushi Monné

  globallaw@magisterjft.nl

  Mijn naam is Arushi Monné, en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de Global Law bachelor naast mijn functie als secretaris in het bestuur van Magister JFT | Global Law. Als secretaris zijn de meeste van mijn taken administratief, zoals het beantwoorden van e-mails, ervoor zorgen dat documenten worden afgerond en verzonden, en het maken van notulen tijdens onze vergaderingen. Daarnaast ben ik dit jaar de coördinator van de Academic Committee en de Editorial Committee, waar ik de leiding heb over de commissie en hen help met het organiseren en faciliteren van evenementen voor Global Law studenten.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Nienke Goossen

  globallaw@magisterjft.nl

  Mijn naam is Nienke Goossen, ik zit op dit moment in het tweede jaar van de Global Law bachelor en ik ben de penningmeester van Magister JFT | Global Law dit jaar. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle financiën van de Global Law kamer. Ik maak een begroting en hou alle uitgaven gedurende het jaar bij.

  Daarnaast ben ik ook de coördinator van de Introduction Committee en de Excursion Committee. Als coördinator van de Introduction Committee help ik de commissie met het organiseren van de sociale evenementen voor Global Law studenten! De Excursion Committee is de commissie die excursies organiseert, van een academisch of professioneel karakter. Als coördinator, help ik ook hier de commissie met het organiseren van de excursies!

 • afbeelding van Commissaris Externe Betrekkingen

  Commissaris Externe Betrekkingen

  Daniel Goldstein

  globallaw@magisterjft.nl

  Mijn naam is Daniel Goldstein, ik zit in mijn tweede jaar van de Global Law bachelor. Dit jaar ben ik ben Commissaris Externe Betrekkingen van Magister JFT | Global Law, hierdoor ben ik verantwoordelijk voor het contact tussen de Global Law kamer en andere verenigingen, bedrijven en advocatenkantoren.

  Daarnaast ben ik coördinator van de Human Rights Committee, die meerdere evenementen organiseren waarbij mensenrechten centraal staan. Denk hierbij aan een filmavond en debatten. Ook ben ik coördinator van de Career Committee, waarmee we de AlumNight en andere carrière gerichte evenementen organiseren.

Partners