Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 39

  Bestuur 39 der Magister JFT | Juribes

  Lieke den Uijl – Voorzitter

  Liv Polman – Secretaris 

  Wim Bekers – Penningmeester 

  Tinus van Bommel – Commissaris Externe Betrekkingen

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Lieke den Uijl

  juribesvoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Lieke den Uijl. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in het vierde jaar van de bachelor Bestuurskunde. Dit jaar heb ik de eer om Voorzitter te zijn van Magister JFT | Juribes. Dit houdt in dat ik er verantwoordelijk voor ben dat alles binnen de kamer goed verloopt. Daarnaast coördineer ik de Podcastcommissie en de Ouderejaarscommissie. Ook organiseren wij als bestuur verschillende activiteiten, zowel sociaal als formeel. Ten slotte neem ik ook plaats in het Algemeen Bestuur van
  Magister JFT, waarin zaken worden besproken die de gehele vereniging aangaan.

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Liv Polman

  juribes@magisterjft.nl

  Mijn naam is Liv Polman en ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Bestuurskunde. Dit jaar zal ik de functie van Secretaris vervullen binnen het 39ste bestuur der Magister JFT | Juribes. Binnen mijn functie houd ik mezelf bezig met administratieve zaken rondom Juribes, zoals het bijhouden van de mail en het notuleren van de vergaderingen. Ook verzorg ik de inhoud van de maandelijkse nieuwsbrief. Dit jaar zal ik tevens de Excursiecommissie en Politieke Commissie coördineren.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Wim Bekers

  penningmeesterjuribes@magisterjft.nl

  Mijn naam is Wim Bekers, 21 jaar oud, en ik ben derdejaars bestuurskunde student. Dit jaar zal ik de functie van Penningmeester vervullen binnen het bestuur van Magister JFT | Juribes. Dit betekent dat ik de leiding heb over alle geldrelateerde zaken binnen onze kamer. Daarnaast ben ik ook coördinator van de Activiteitencommissie en de Carrièrecommissie.

 • afbeelding van Commissaris Externe Betrekkingen

  Commissaris Externe Betrekkingen

  Tinus van Bommel

  commissarisexternjuribes@magisterjft.nl

  Ik ben Tinus van Bommel, een tweedejaars bestuurskundestudent en momenteel vervul ik de rol van Commissaris Externe Betrekkingen bij Magister JFT | Juribes. In deze functie houd ik me bezig met het aantrekken van nieuwe partners en het onderhouden van bestaande samenwerkingen. Daarnaast coördineer ik twee fantastische commissies, namelijk de Eerstejaarscommissie en de Goede Doelencommissie.

Partners