Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur III

  Bestuur III der Magister JFT | Justitia

  Samuël Besuijen – Voorzitter

  Sanam Kargar – Secretaris 

  Jan Stevens – Penningmeester 

  Laura Eilander – Algemeen Bestuurslid

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Samuël Besuijen

  justitiavoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Samuël Besuijen, ik ben tweedejaarsstudent Rechtsgeleerdheid en dit jaar voorzitter van Magister JFT | Justitia. Als voorzitter ben ik ook algemeen bestuurslid van het Algemeen Bestuur der Magister JFT. Dit houdt in dat ik mij naast kamer gerelateerde zaken ook inzet voor de gehele vereniging. Verder hou ik me als voorzitter bezig met het coördineren van het bestuur en reilen en zeilen van onze mooie kamer. Daarbij hoort ook het organiseren van de activiteiten die wij dit jaar neer gaan zetten. Tot slot ben ik coördinator van de Carrièrecommissie, deze commissie organiseert kantoorbezoeken door heel Nederland.

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Sanam Kargar

  justitia@magisterjft.nl

  Mijn naam Sanam Kargar, ik ben tweedejaarsstudent ondernemingsrecht en dit jaar vervul ik de rol secretaris bij Magister JFT I Justitia. Als secretaris ben ik het contactpunt van onze kamer, voor zowel interne als externe zaken. Verder bestaat mijn rol vooral uit administratieve taken als het bijhouden van de mail, het notuleren van onze vergaderingen, het ordenen van de drive, het maken van de nieuwsbrief en doe ik de sollicitaties voor onze kamer. Hierbij onderhoud ik actief contact met onze
  leden en verschillende geïnteresseerden. Daarnaast ben ik ook coördinator van onze sociale commissie: Jong Justitia. Deze commissie bestaat uit eerstejaarsstudeten van de studie rechtsgeleerdheid, waarin ik hun begeleid in het organiseren van sociale activiteiten voor studenten in en buiten de vereniging.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Jan Stevens

  justitia@magisterjft.nl

  Ik ben Jan Stevens en ik zal dit jaar de functie van Penningmeester binnen Magister JFT I Justitia vervullen. Ik ben 22 jaar en op dit moment derdejaars rechtsgeleerdheid student. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën van Magister JFT I Justitia. De Penningmeester stelt aan het begin van het jaar een begroting op en houdt vervolgens gedurende het jaar het budget bij. Hiernaast coördineer ik als penningmeester dit jaar ook de commissie Publico. Samen met de commissieleden organiseren wij allerlei activiteiten omtrent het publiekrecht.

 • afbeelding van Commissaris PR

  Commissaris PR

  Laura Eilander

  justitia@magisterjft.nl

  Mijn naam is Laura Eilander, ik ben tweedejaars student Rechtsgeleerdheid en ik vervul dit jaar de rol van Commissaris PR binnen het bestuur van Magister JFT | Justitia. Ik hou me bezig met alle zaken met betrekking tot de Public Relations en daarnaast ben ik coördinator van onze Privatico commissie. Deze commissie organiseert activiteiten en samenwerkingen omtrent het privaatrecht.

Partners