Bestuur

Bestuur

 • afbeelding van Bestuur 2

  Bestuur 2 der Magister JFT | Justitia

  Maite van der Heijden – Voorzitter

  Margot van Delft – Secretaris 

  Myrthe Raaphorst – Penningmeester 

  Gwen Hulshout – Algemeen Bestuurslid

 • afbeelding van Voorzitter

  Voorzitter

  Maite van der Heijden

  justitiavoorzitter@magisterjft.nl

  Mijn naam is Maite van der Heijden, ik ben derdejaarsstudent ondernemingsrecht en dit jaarvoorzitter van Magister JFT | Justitia. Als voorzitter ben ik ook algemeen bestuurslid van het Algemeen Bestuur der Magister JFT. Dit houdt in dat ik mij naast kamer gerelateerde zaken ook inzet voor de gehele vereniging. Verder hou ik me als voorzitter bezig met het coördineren van het bestuur en reilen en zeilen van onze mooie kamer. Daarbij hoort ook het organiseren van de activiteiten die wij dit jaar neer gaan zetten. Tot slot ben ik coördinator van de Carrière commissie, deze commissie organiseert kantoorbezoeken door heel Nederland.

 • afbeelding van Secretaris

  Secretaris

  Margot van Delft

  justitia@magisterjft.nl

  Mijn naam is Margot van Delft, ik ben masterstudent Rechtsgeleerdheid en secretaris van Magister JFT I Justitia. Als secretaris houd ik me bezig met het schrijven van de nieuwsbrief en alle verdere administratieve werkzaamheden. Daarnaast ben ik dit jaar de trotse coördinator van onze eerstejaarscommissie: Jong Justitia. Deze commissie organiseert sociale activiteiten voor de studenten van onze vereniging.

 • afbeelding van Penningmeester

  Penningmeester

  Myrthe Raaphorst

  justitia@magisterjft.nl

  Ik ben Myrthe Raaphorst en ik zal dit jaar de functie van Penningmeester van Magister JFT I Justitia vervullen. Ik ben 19 jaar en op dit moment tweedejaars rechtsgeleerdheid student. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën binnen Magister JFT IJustitia. De penningmeester stelt aan het begin van het jaar een begroting op en houdt gedurende het jaar het budget bij. Hiernaast coördineer ik als penningmeester dit jaar ook de commissie Publico. Samen met de commissieleden organiseren wij allerlei activiteiten omtrent het publiekrecht.

 • afbeelding van Algemeen Bestuurslid

  Algemeen Bestuurslid

  Gwen Hulshout

  justitia@magisterjft.nl

  Mijn naam is Gwen Hulshout, ik ben tweedejaars student Ondernemingsrecht en ik vervul dit jaar de rol van Algemeen Bestuurslid binnen het bestuur van Magister JFT | Justitia. Ik hou me bezig met alle zaken met betrekking tot de Public Relations en daarnaast ben ik coördinator van onze Privatico commissie. Deze commissie organiseert activiteiten en samenwerkingen omtrent het privaatrecht.

Partners