Boeken bestellen

Boeken bestellen

De boekenlijsten voor collegejaar 2023-2024 semester 2 staan online op www.wo4you.nl!

Waarom met ledenkorting van Magister JFT studieboeken bestellen?

Bij ons weet je zeker dat je altijd de juiste boeken besteld voor het aankomende semster! De boekenlijsten zijn namelijk door Magister JFT in samenwerking met de docenten van Tilburg Law School samengesteld. 

Alle leden van Magister JFT kunnen studieboeken met korting bestellen. Je bestelt je studieboeken bij ons altijd met maximale korting! Op boeken van internationale uitgevers ontvang je maar liefst 16% korting! Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%*!

Let op: Om recht te hebben op de ledenkorting van Magister JFT moet je eerst lid worden. Dat kan op deze pagina! Lidmaatschap van Magister JFT kost 15 euro per jaar, dus dat heb je er meteen uit! Bovendien krijg je als je lid wordt van Magister JFT ook 20% korting op je samenvattingen en tentamentrainingen bij Lawbooks en TentamenTrainingen.nl en kun je deelnemen aan alle sociale en inhoudelijke activiteiten van de vereniging!

Nieuwe boekenpartner!

Magister JFT werkt vanaf collegejaar 2023-2024 samen met een nieuwe boekenpartner: WO4YOU! Door de kleinschalige aanpak en een goede samenwerking zorgt WO4YOU ervoor dat jij de juiste boeken, met de hoogst mogelijke korting, op tijd binnenkrijgt. Voor vragen over je bestelling kun je contact opnemen met WO4YOU.

*Korting Nederlandse boeken
Voor Nederlandse boeken is er bij wet een vaste prijs. Voor studieboeken geldt een uitzondering. Studenten die tijdens een collectieve bestelperiode bestellen, ontvangen maximaal 10% korting op de vaste prijs voor studieboeken omdat de studievereniging die namens hen collectief kan bestellen. Buiten deze bestelperiodes kun je nog steeds je boeken online bestellen, maar ontvang je in dat geval maximaal 5% korting op Nederlandse boeken (bij het gelijktijdig bestellen van minimaal 2 verschillende Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je altijd de maximale korting van de studievereniging! 

 

 • Monthly Drink June

  vandaag van 21:00 tot 23:59 uur

  Cafe Brandpunt

  Bekijken
  • Magister JFT Central
  • Social
 • Lustrum DiCiT

  18 juni 19:00 tot 22:00 uur

  T-Huis Spoorpark

  Bekijken
  • DiCiT
  • Social
 • Interest List End of the year activity

  21 juni 17:00 tot 19:00 uur

  Bekijken
  • Vrijspraak
  • Social

Partners