Boeken bestellen

Boeken bestellen

De boekenlijsten voor collegejaar 2021-2022 semester 2 staan nu online!

Bestel nu snel je boeken voor het tweede semester, zo ga je goed voorbereid je studie in! 

Koop hier je studieboeken!

Waarom bij Magister JFT studieboeken bestellen?

Bij ons weet je zeker dat je altijd de juiste boeken besteld voor het aankomende semster! De boekenlijsten zijn namelijk door Magister JFT in samenwerking met de docenten van TLS samengesteld. 

Alle leden van Magister JFT kunnen studieboeken met korting bestellen. Je besteld je studieboeken bij ons altijd met maximale korting! Op internationale boeken ontvang je tot ruim 15% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%*.

De bestelperiode van semester twee 2021-2022 loopt tot en met maandag 21 februari 2022.

Verdere informatie staat op onze boekenverkoopsite

Let op: door aan te geven dat je lid wil worden bij het bestellen van je boeken, ben je niet automatisch ingeschreven als lid. Om recht te hebben op de ledenkorting, moet je je inschrijven bij Magister JFT via hun website. Wij zullen na de bestelperiode gaan controleren of je wel degelijk lid bent geworden. 

*Korting Nederlandse boeken
Voor Nederlandse boeken is er bij wet een vaste prijs. Voor studieboeken geldt een uitzondering. Studenten die tijdens een collectieve bestelperiode bestellen, ontvangen maximaal 10% korting op de vaste prijs voor studieboeken omdat de studievereniging die namens hen collectief kan bestellen. Buiten deze bestelperiodes kun je nog steeds je boeken online bestellen, maar ontvang je in dat geval maximaal 5% korting op Nederlandse boeken (bij het gelijktijdig bestellen van minimaal 2 verschillende Nederlandse boeken).Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je altijd de maximale korting van de studievereniging!

 • Vrijspraak Strandtus Vacantus

  vandaag van 19:30 tot 21:30 uur

  Café Bet Kolen

  Bekijken
  • Vrijspraak
  • Social
 • Fit For the Future

  22 juni 12:30 tot 18:30 uur

  Bekijken
  • Career

Partners